Terci de ovaz Traditionnaea, APL

74,00 lei

Contactați-ne pentru mai multe detalii 0743 006 583.

APL vă oferă produse INOVATOARE din seria ALL-TIME, pentru un mic dejun gustos, sățios și sănătos.

Terci de ovăz ”Tradiționnaea”

(cu frișcă pe bază de fructoză, și topinambur)


Terciul tradițional ALL-TIME vă va oferi simțul de sațietate pentru mult timp. Iar ambalajul comod și prelucrarea unică a ovăzului vor face procesul de pregătire a micului dejun rapid și plăcut.

Avantaje:

·         îmbunătățește digestia și, în pofida conținutului scăzut de calorii, provoacă o senzație de sațietate de lungă durată,

·         conține microelemente și vitamine din grupa В,

·         conține beta-glucani dietetici, capabilă să reducă colesterolul,

·         nu conține suplimente artificiale, conservanți, coloranți și zahăr,

·         terciul se prepară rapid, economisindu-vă timpul prețios de dimineață. 


Ingrediente active:

Ovăz – baza terciurilor, recunoscut drept adevăratul rege al cerealelor. Pentru produsele APL el este pregătit pentru utilizare la prelucrare termică minimală și cu păstrarea membranei valoroase, ceea ce asigură prezența unui număr mare de fibre alimentare, inclusiv beta-glucanul dietetic, capabile să reducă colesterolul. Ovăzul în formă de fulgi de ovăz este sursa de fibre și carbohidrați complecși, ce dau energie de durată și sațietate.

Fructoza este cel mai renumit înlocuitor al zahărului. Indicele ei glicemic (20) este mai mic decât cel zaharozei (65). Aceasta înseamnă că ea nu duce la mărirea bruscă a nivelului de zahăr și insulină în sânge. Anume aceasta este principala sa proprietate benefică. Anume din acest motiv acest substituent al zahărului în cantitate rezonabilă este recomandat de OMS.

Topinamburul are un efect pozitiv asupra digestiei, reface și îmbunătățește funcționarea glandelor cu secreție internă, contribuie la corectarea greutății în caz de probleme de obezitate și creșterea necontrolată în greutate, crește rezistența sistemului imunitar, îmbunătățește starea țesuturilor, întărește pereții vaselor sangvine și articulațiile.

Ingrediente: Fulgi de ovăz, fructoză, frișcă uscată (ulei de nucă de cocos, lactoză, proteine din lapte), topinambur alimentar, sare.

Terciurile nu conțin suplimente artificiale, conservanți, coloranți și zahăr.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie