Returnări

Aveți dreptul sa returnati orice produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepția acestuia și puteți solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. În ambele cazuri, valoarea în bani returnată sau produsul înlocuit se refera strict la costul produselor, excluzând taxele de expediție.
La retur sunt acceptate doar produsele care respecta întocmai forma în care au fost livrate.
Nu se admit la retur:

  • Produse care au fost desfăcute!
  • Produse care au fost testate/utilizate!
  • Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori șterse!
  • Produse achiziționate din alte magazine!
  • Produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena ( produse de ingrijire/ igiena personala, placi de par, perii, elastice de par )
Aceste măsuri sunt specifice produselor cosmetice întrucât termenul de valabilitate al acestora se calculează începând cu prima deschidere a ambalajului, iar odată cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de viruși prin transferul produsului catre o alta persoana iar magazinul nostru nu le poate comercializa ulterior.
În cazul înlocuirii cu un alt produs, acesta va fi expediat în cel mai scurt timp posibil (în măsura disponibilitatii lui în stoc).
În cazul în care nu vor fi respectate termenele de livrare, vă vom notifica cu privire la termenul estimat de finalizare al livrării.
Dacă produsul sau serviciul nu mai este disponibil, vă vom informa despre această indisponibilitate, urmând ca sumele de bani achitate să fie rambursate în maxim 5 zile lucratoare.

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare
Am citit și sunt de acord cu Termeni si Conditii