Detoxamin-Megamin-Zeolit

DETOXAMIN   (Linie de produse comercializate de Energetix, Producător: Panaceo International Austria)


Beneficii:

● elimină eficient metalele grele şi toate tipurile de toxine (pesticide, ierbicide, aditivi alimentari);

● elimină reziduurile toxice în timpul sau în urma tratamentelor cu antibiotice, antiinflamatoare, chimioterapie;

● creşte imunitatea organismului;

● consolidează şi fortifică peretele intestinal;

● neutralizează radicalii liberi, reduce semnificativ stresul oxidativ;

● reduce nivelul acidităţii din organism, reglează valoarea pH-ului;

● excelent însoţitor în tratamentul multor afecţiuni: boli inflamatorii intestinale (boala Chron, colita ulcerativă), colon iritabil, boli ale ficatului (de ex. hepatita B, C), diabet, artrită, cancer - inhibă dezvoltarea celulelor maligne şi declanşează apoptoza celulelor canceroase;

● susţinător indispensabil în terapiile invazive (de ex. chimioterapia); infertilitate, autism - afecţiuni care sunt corelate cu imposibilitatea neutralizării corecte a toxinelor şi metalelor grele din organism, etc.;

● recomandat şi în curele de slăbire (orice dietă ar trebui însoţită de procesul de detoxifiere);

● excelent pentru sportivii de performanță (reduce nivelul acidului lactic).


Substanţa de bază: 100% zeolit PMA (Micro Activation Process) purificat - singurul Zeolit avizat pentru administrare internă. Produse fabricate în Austria, prin tehnologie unică, patentată. Examinările efectuate garantează calitatea și eficacitatea înaltă ca dispozitiv medical conform Directivei Europene 93/42/CEE.

Aproape că nu există ceva mai bun pe care puteți să-l faceți pentru corpul dvs., decât extragerea toxinelor şi metalelor grele din el!

Oricât ne-am strădui să ne alimentăm cât mai sănătos, nu avem cum să facem acest lucru complet, zilnic. Toate alimentele incluzând legume, fructe, carne, peşte, mezeluri, băuturi etc. conţin pesticide, aditivi alimentari, coloranţi, E-ri, hormoni, antibiotice etc. sau sunt contaminate direct prin sol, apă sau aer cu metale grele. Peştele chiar dacă este pescuit şi nu crescut în acvacultură cu hormoni poate fi infestat cu mercur. La fel şi fructele de mare. În plus, aerul poluat pe care îl respirăm, alcoolul, ţigările, medicamentele sunt factori care ne influenţează sănătatea. Numărul mare de toxine ne scade imunitatea şi conduce la declanşarea multor boli şi afectiuni.

Când sunt în exces, toxinele şi metalele grele acţionează ca o otravă asupra celulelor şi apar primele simptome precum: oboseală nejustifcată, energie scăzută, lipsa puterii de concentrare, de memorare, nervozitate sau chiar stări depresive şi boli cum ar fi obezitatea, boli digestive, sindromul colonului iritabil, diabetul de tip II, infertilitate, alergii, boli de inimă, boli autoimune. Dezechilibrele hormonale sunt corelate cu imposibilitatea neutralizării corecte şi a eliminării toxinelor din organism. Iar pe termen lung, apar afecţiunile foarte grave, cancerigene cu cauze aparent necunoscute. Numeroşi oameni de ştiinţă susţin metalele grele sunt principala cauză pentru apariţia multor boli ale sistemului nervos central (Parkinson, Alzheimer, probleme cognitive, schizofrenia, scleroza multiplă, autismul).


Ce este Zeolitul?

Zeolitul este un mineral de origine vulcanică care s-a format cu milioane de ani în urmă din interacţiunea lavei vulcanice cu apele sărate subterane. În limba greacă zeolit = piatra care ferbe. În natură se găsesc sute de tipuri de zeolit cu diverse structuri de puritate. Majoritatea acestor depozite zeolitice nu îndeplinesc standardele de calitate necesare pentru a asigura un consum sigur și prelungit de zeolit. Producătorul austriac verifcă, în mod regulat, structura zeoliţilor, calitatea depunerilor și achiziţionează materialul de pornire doar din locuri sigure, certifcate şi auditate în avans. Ulterior fiecare lot este supus unui proces de purificare patentat. Urmează prelucrarea printr-o tehnologie avansată, proces tehnologic unic, patentat, prin care zeolitul din Detoxamin devine una dintre cele mai sigure şi eficiente substanțe de curățare a organismului, fără nici un efect secundar, acţionând ca un dirijor de schimb de ioni. Principalul mecanism de acţiune al schimbătorului unic natural de cationi al zeolitului din Detoxamin se bazează pe absorbția de contaminanţi conform unui principiu clar definit de „încuietoare și cheie” în tractul gastro-intestinal și pe eliberarea de minerale și oligoelemente. Ca rezultat, acești contaminanți nu mai pot trece prin bariera peretelui intestinal.


Intestinul permeabil, boala omului modern

70% din sistemul nostru imunitar se regăseşte în intestine. Aici se dau cele mai mari „bătălii’’ de apărare ale organismului. Acestea reprezintă poarta de intrare a hranei şi a substanţelor nocive, în organism. Intestinul permeabil este definit prin creșterea permeabilităţii mucoasei intestinale - spaţiile/joncţiunile dintre celulele peretelui intestinal se lărgesc şi permit pătrunderea şi recircularea toxinelor în tot organismul (sânge, limfă, organe). Aceste particule străine declanșează un răspuns imunitar susţinut, iar reacţiile în lanţ care urmează declanșează atât inflamaţie localizată intestinal, cât și o reacţie inflamatorie generală. Dacă tulburarea persistă, inflamaţia devine cronică, iar de la acest stadiu la bolile degenerative nu este decât un pas. Când intestinul îşi pierde funcţia de barieră pentru substanţele toxice, în sistemul limfactic şi cel circulator apar radicalii liberi extrem de nocivi, care se pot cantona (opri) la orice organ din corp, unde pot cauza leziuni la nivel celular. În unele cazuri apare atrofia mucoasei intestinale și malabsorbţia. Detoxamin acţionează în primul rând la nivel gastro-intestinal, consolidând peretele intestinal. Studiile clinice în acest sens, au arătat că administrarea zeolitului din Detoxamin timp de cel puţin 12 săptămâni (cu 6 capsule/zi) au avut următoarele rezultate: reducerea endotoxemiei, efect antiinflamator și întărirea semnifcativ pozititivă a functiei/integrităţii peretelui intestinal (s-a observat în acest caz scăderea nivelului de zonulină - marker al permeabilităţii mucoasei intestinale).


Detoxamin prezintă o acţiune antioxidantă foarte ridicată. Nu doar prevenind efectul radicalilor liberi, ci şi prin reducerea formării acestor radicali, prin capacitatea sa de a lega cationi (ioni pozitivi). Radicalii liberi sunt molecule instabile, de reactivitate crescută, care în organism intră în reacţii chimice cu proteinele, lipidele, carbohidraţii şi moleculele de ADN, ducând astfel la dereglări biochimice, structurale şi funcţionale. Se consideră că organismul trebuie să se lupte anual cu 17 kg de radicali liberi din hrană, din apă şi din aer, însă mecanismele sale de apărare nu sunt întotdeauna capabile să facă acest lucru, astfel că, în locurile în care aceştia se acumulează cel mai mult, apar procese inflamatorii cronice, inflamaţii, boli degenerative, dar şi tumori, cărora le place prezenţa acestor „ajutoare”. S-a demonstrat clinic cum zeolitul din Detoxamin este capabil să regleze metabolismul, împiedicând formarea radicalilor liberi şi mai ales a anumitor specii reactive de oxigen (ROS).

Detoxamin are o influenţă benefică în toate afecţiunile ficatului, hepatitele virale de tip B și C, ciroza. dispare oboseala și flatulenţa, se reduc considerabil valorile GOT, GPT, Gama GT și bilirubina. Prin acţiunea sa de neutralizare a radicalilor liberi, precum și a capacităţii sale de preluare a toxinelor, Detoxamin ușurează semnificativ sarcina ficatului, reduce procesul de apariţie a fibrozei hepatice, care este responsabilă de presiunea creată în vena portă și implicit, de apariţia lichidului de ascită. Detoxamin are, de asemenea, o capacitate extraordinară de a absorbi amoniacul din intestin care apare în urma descompunerii bacteriene a proteinelor. În acest fel se ajunge la o eliberare a ficatului, se îmbunătăţește funcţia acestuia și se ameliorează starea fizică și psihică generală.

Detoxamin este un remediu excelent în boala diabetică. Prin neutralizarea radicalilor liberi, se realizează o protecţie maximă a celulelor B – producătoare de insulină. Micro-zeolitul activat este un antioxidant celulo-enzimatic puternic care determină o înaltă selectivitate a absorbţiei glucozei. În 2003, la Congresul American din Seatlle, Prof. Dr. Slavko Ivkovic, vicepreşedinte al Institutului de Nanomedicină din Berlin, în lucrarea sa intitulată „Noul agent natural antidiabetic la nivel celular”, a subliniat faptul că există date clinice care atestă că acest tip de zeolit absoarbe glucoza. Utilizarea de Detoxamin în cazul diabetului zaharat, cu 10 capsule/zi timp de 2 luni, arată o îmbunătăţire vizibilă a tuturor indicatorilor şi de asemenea previne dezvoltarea complicaţiilor târzii specifice diabetului.

Detoxamin are o capacitate mult mărită de schimb de ioni. Atrage şi elimină toate tipurile de toxine, dar, în acelaşi timp, cedează microelemente indispensabile organismului uman (cedează de exemplu calciu, magneziu şi potasiu - microelemente care se regăsesc în structura zeolitului!). Dacă se asociază tratamentului de bază cu Detoxamin şi alte suplimente naturale din extracte de plante sau ciuperci medicinale, acest schimb se face mult mai efcient. Cedează tot ce este mai bun cu o eficienţă mult mărită şi atrage tot ce este negativ. Hiperaciditatea duce la boli foarte răspândite precum reumatism, ateroscleroză, osteoporoză, poliartrită reumatoidă, gută, cancer. Osteoporoza şi poliartrita reumatoidă sunt afecţiuni strâns legate, datorită procesului patogen în sine şi aportului de calciu în organism. Tratamentul alopat în poliartrită, precum şi administrarea lui pe termen îndelungat, poate afecta toxic multiple ţesuturi şi organe (aparatul renal, gastrointestinal, sistemul nervos şi măduva). Tratamentul duce şi la apariţia anemiei. Prin administrarea de Detoxamin în osteoporoză şi poliartrită, organismul compensează calciul pierdut într-un mod simplu şi natural.

Cancerul este o boală care se datorează în mare măsură hiperacidităţii organismului. Dacă sângele este foarte acid, inevitabil corpul va depozita substanţe antiacide în anumite zone pentru a putea păstra caracterul alcalin al sângelui. Astfel, în unele zone ale corpului nostru creşte aciditatea (adică scade pH-ul) şi celulele mor (se transformă în deşeuri acide). Totuşi, o parte din celule se adaptează mediului acid, suferind mutaţii. Ele supravieţuiesc şi devin anormale. Acestea se numesc celule  maligne. Ele nu corespund cu memoria codului genetic, cresc şi se înmulţesc fără ordine, comportându-se  diferit faţă de celulele normale. De exemplu, celulele normale inspiră oxigen şi expiră dioxid de carbon, pe când celulele maligne expiră oxigen la fel ca plantele. Din acest motiv, putem compara cancerul cu o plantă care creşte în interiorul organismului. Celula malignă trăieşte, se hrăneşte şi se înmulţeşte în mediu acid.

La nivel enzimatic, Detoxamin reuşeşte să distrugă celula canceroasă, prin reglarea pH-ului mediului în care celula bolnavă trăieşte, se hrăneşte şi se înmulţeşte. În plus, micro-zeolitul activat induce moartea programată a celulelor maligne şi blochează recepţionarea semnalelor de creştere de către tumori. În acest sens, primul studiu clinic din 2005 la Congresul Mondial de nanotehnologie şi aplicaţiile sale din California, a fost prezentat tot de Dr. Slavko Ivkovic şi s-a intitulat: „Efectul zeolitului microactivat asupra căilor de transmitere a semnalului de moarte programată a celulelor’’.

Este celebru studiul clinic realizat în anii 90, la secţia de Medicină Moleculară a Institutului ’’Ruder Boskovic’’ din Croaţia cu cei 22 de patrupezi (câini splendizi dar bolnavi de diferite forme de cancer, mulţi dintre ei în fază terminală). Pacienţii au primit timp de 3 luni, între 1 și 4 gr de zeolit pe zi (în funcţie de kg și stadiul bolii). Rezultatul i-a bulversat pe toţi oamenii de știinţă. Deși studiul era pe un lot relativ mic, procentajul de 63% - rată de vindecare nu fusese atinsă niciodată, de nici un medicament, fie el de medicină umană sau veterinară (graniţa dintre medicina umană și cea veterinară este mult mai „subţire’’ decât s-ar crede, așa încât aceste rezultate au făcut valuri mari în lumea știinţifcă). Au urmat zeci de studii făcute pe culturi de celule canceroase pentru a obiectiva aportul și efcienţa micro-zeolitului activat în boala canceroasă. Rezultatele, pe cât de spectaculoase, pe atât de greu au fost de acceptat de către o mare parte a comunităţii știinţifice legată de industria medicamentelor de sinteză. De asemenea, Detoxamin reduce semnifcativ urmările negative ale radiaţiilor şi chimioterapiei. În tratamentul cu citostatice, se foloseşte mercur, cadmiu şi plumb. Acestea sunt metale grele foarte toxice pentru organism. În cazul acestor terapii odată cu celule bolnave mor şi celule sănătoase. Din acest motiv, aceste terapii sunt foarte greu de suportat. Datorită capacităţii extraordinare de absorbţie a Detoxaminului, aceste molecule de mercur, cadmiu şi plumb sunt atrase în structura de tip “cuşcă” a zeolitului, şi eliminate din organism pe cale naturală. Eficienţa Detoxaminului este mai evidentă la pacienţii cu tumori care au urmat sau urmează tratament chimioterapeutic şi/sau radioterapie, deoarece toleranţa acestor terapii s-a îmbunătăţit în mod considerabil după administarea de Detoxamin, la fel şi indicatorii tumorali, motiv pentru care Detoxaminul trebuie privit ca un excelent adjuvant în multe boli grave. Prin acţiunea sa biofizică el controlează creşterea, diviziunea şi diferenţierea celulară - protejează şi regenerează celulele.


Este important de subliniat că Detoxamin nu are efecte secundare, nu este toxic. Zeolitul este un mineral inert, nu reacţionează chimic cu alte medicamente, fluide ale corpului sau cu alimentele consumate. El acţionează doar biofizic și din acest motiv nu există efecte secundare.DETOXAMIN 125 GR PUDRĂ UZ INTERN

Panaceo International Austria

DETOXAMIN 125 GR PUDRĂ UZ INTERN

200,00 lei

100% zeolit clinoptilolit, prelucrat printr-o tehnologie patentatăDetoxamin Basic Farina conţine singurul zeolit certificat pentru uz intern care are capacitatea dovedită de a capta poluanții (metale grele: plumb, cadmiu, crom, nichel, aluminiu, endo..

DETOXAMIN 60 GR PUDRĂ UZ EXTERN

Panaceo International Austria

DETOXAMIN 60 GR PUDRĂ UZ EXTERN

100,00 lei

Excelent în toate afecţiunile pielii!Microparticulele active din Detoxamin Pudră (100% Zeolit PMA) pentru Uz extern ajută la detoxifierea şi regenerarea accelerată a celulelor.Aplicarea locală de detoxamin pudră de piele are ca rezultat refacere..

DETOXAMIN BASIC 200 CAPSULE

Panaceo International Austria

DETOXAMIN BASIC 200 CAPSULE

220,00 lei

Dispozitiv medical natural CE 1254.100% zeolit clinoptilolit, prelucrat printr-o tehnologie patentatăBeneficii:● elimină eficient metalele grele şi toate tipurile de toxine (pesticide, ierbicide, aditivi alimentari);● elimină reziduurile to..

Detoxamin Tobacco Toxin Cleanser 1 buc (elimina toxinele din tigara)

Panaceo International Austria

Detoxamin Tobacco Toxin Cleanser 1 buc (elimina toxinele din tigara)

59,40 lei

TTC-10 este un produs nou şi revoluţionar, care creează o punte între caracterul dăunător al ţigării şi plăcerea de a fuma ca stil de viaţă. Principiul de funcţionare se bazează pe potenţialul ridicat de ionizare şi absorbţie al zeol..

Detoxamin Tobacco Toxin Cleanser 5 buc (elimina toxinele din tigara)

Panaceo International Austria

Detoxamin Tobacco Toxin Cleanser 5 buc (elimina toxinele din tigara)

237,60 lei

TTC-10 este un produs nou şi revoluţionar, care creează o punte între caracterul dăunător al ţigării şi plăcerea de a fuma ca stil de viaţă. Principiul de funcţionare se bazează pe potenţialul ridicat de ionizare şi absorbţie al zeol..

Megamin Activ (zeolit activat tribomecanic), 180 capsule, Tribomin

Tribomin

Megamin Activ (zeolit activat tribomecanic), 180 capsule, Tribomin

200,00 lei

MEGAMIN ACTIV   (Producător: Tribomin)Este un produs de origine minerală în totalitate. Conţine zeolit, un mineral natural de origine vulcanică, şi dolomit. Caracterizat fizico-chimic, zeolitul este un aluminosilicat hi..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)