Terci de ovaz cu vanilie, APL

74,00 lei

Contactați-ne pentru mai multe detalii 0743 006 583.

APL vă oferă produse INOVATOARE din seria ALL-TIME, pentru un mic dejun gustos, sățios și sănătos.

Terci de ovăz cu vanilie

(cu frișcă pe bază de fructoză și inulină)


Nu este secret că terciul este cea mai bună opțiune pentru micul dejun. APL propune pentru diversificarea alimentației de dimineață cu terci sănătos unic din fulgi de ovăz cu vanilie. Terciul se pregătește instantaneu și va mulțumi chiar și pe cei mai mari mofturoși.

Avantaje:

·         îmbunătățește digestia și, în pofida conținutului scăzut de calorii, provoacă o senzație de sațietate de lungă durată,

·         conține microelemente și vitamine din grupa В,

·         conține beta-glucani dietetici, capabilă să reducă colesterolul,

·         nu conține suplimente artificiale, conservanți, coloranți și zahăr,

·         terciul se prepară rapid, economisindu-vă timpul prețios de dimineață. 


Ingrediente active:

Ovăz – baza terciurilor, recunoscut drept adevăratul rege al cerealelor. Pentru produsele APL el este pregătit pentru utilizare la prelucrare termică minimală și cu păstrarea membranei valoroase, ceea ce asigură prezența unui număr mare de fibre alimentare, inclusiv beta-glucanul dietetic, capabile să reducă colesterolul. Ovăzul în formă de fulgi de ovăz este sursa de fibre și carbohidrați complecși, ce dau energie de durată și sațietate.

Inulina pentru terciurile ALL-TIME o obținem din materia primă vegetală prin așa-numita „metodă rece”. Adică materia primă nu este încălzită, nu este fiartă și nici nu este prăjită, ceea ce permite de a păstra la maxim activitatea biologică. Cercetările au demonstrat că consumul zilnic de inulină mărește considerabil numărul de bacterii intestinale benefice pentru om. Biologii le numesc bifidobacterii. Aceste bacterii fără frică și ezitări intră în luptă cu salmonela, shigella, stafilococii, enterococii și alte bacterii și le biruie.

Fructoza este cel mai renumit înlocuitor al zahărului. Indicele ei glicemic (20) este mai mic decât cel zaharozei (65). Aceasta înseamnă că ea nu duce la mărirea bruscă a nivelului de zahăr și insulină în sânge. Anume aceasta este principala sa proprietate benefică. Anume din acest motiv acest substituent al zahărului în cantitate rezonabilă este recomandat de OMS.

Vanilie de sortul „Burbon” – regina condimentelor! Faimosul ei gust este cunoscut și iubit în toată lumea. Dar cu fiecare an devine din ce în ce mai dificil să o dobândești. În primul rând, din cauza capriciilor vremii din Madagascar, recolta de vanilie Bourbon a scăzut semnificativ în ultimii ani. În al doilea rând, devine din ce în ce mai problematic să cumperi păstăi de vanilie, întrucât mai mult de 60% din toată vanilia „Bourbon” de pe Madagascar este cumpărată de corporația americană „Coca-Cola” pentru a fi utilizată în producția sa. Vanilia protejează, înmoaie și hrănește pielea, stimulează sentimentele și emoțiile.

Ingrediente: Fulgi de ovăz, fructoză, frișcă uscată (ulei de nucă de cocos, lactoză, proteine din lapte), inulină alimentară, vanilie, sare.

Terciurile nu conțin suplimente artificiale, conservanți, coloranți și zahăr.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie