Terci de ovaz cu vanilie, APL
74,00 lei
- Producător: APL
- Cod produs: APL-TV
- Disponibilitate: În Stoc
- Categorii: Alimente-remedii-suc Mic dejun ALL-TIME APL
Contactați-ne pentru mai multe detalii 0743 006 583.
APL vă oferă produse INOVATOARE din seria ALL-TIME, pentru un mic dejun gustos,
sățios și sănătos.
Terci de ovăz cu
vanilie
(cu frișcă pe bază de
fructoză și inulină)
Nu este secret că terciul este cea mai bună opțiune
pentru micul dejun. APL propune pentru diversificarea alimentației de dimineață
cu terci sănătos unic din fulgi de ovăz cu vanilie. Terciul se pregătește
instantaneu și va mulțumi chiar și pe cei mai mari mofturoși.
Avantaje:
·
îmbunătățește digestia și, în pofida conținutului
scăzut de calorii, provoacă o senzație de sațietate de lungă durată,
·
conține microelemente și vitamine din grupa В,
·
conține beta-glucani dietetici, capabilă să
reducă colesterolul,
·
nu conține suplimente artificiale, conservanți,
coloranți și zahăr,
·
terciul se prepară rapid, economisindu-vă
timpul prețios de dimineață.
Ingrediente active:
Ovăz – baza terciurilor, recunoscut
drept adevăratul rege al cerealelor. Pentru produsele APL el este pregătit
pentru utilizare la prelucrare termică minimală și cu păstrarea membranei
valoroase, ceea ce asigură prezența unui număr mare de fibre alimentare,
inclusiv beta-glucanul dietetic, capabile să reducă colesterolul. Ovăzul în
formă de fulgi de ovăz este sursa de fibre și carbohidrați complecși, ce dau
energie de durată și sațietate.
Inulina pentru
terciurile ALL-TIME o obținem din materia primă vegetală prin așa-numita
„metodă rece”. Adică materia primă nu este încălzită, nu este fiartă și nici nu
este prăjită, ceea ce permite de a păstra la maxim activitatea biologică.
Cercetările au demonstrat că consumul zilnic de inulină mărește considerabil
numărul de bacterii intestinale benefice pentru om. Biologii le numesc
bifidobacterii. Aceste bacterii fără frică și ezitări intră în luptă cu
salmonela, shigella, stafilococii, enterococii și alte bacterii și le biruie.
Fructoza este cel mai renumit
înlocuitor al zahărului. Indicele ei glicemic (20) este mai mic decât cel
zaharozei (65). Aceasta înseamnă că ea nu duce la mărirea bruscă a nivelului de
zahăr și insulină în sânge. Anume aceasta este principala sa proprietate
benefică. Anume din acest motiv acest substituent al zahărului în cantitate
rezonabilă este recomandat de OMS.
Vanilie de sortul „Burbon” – regina
condimentelor! Faimosul ei gust este cunoscut și iubit în toată lumea. Dar cu
fiecare an devine din ce în ce mai dificil să o dobândești. În primul rând, din
cauza capriciilor vremii din Madagascar, recolta de vanilie Bourbon a scăzut
semnificativ în ultimii ani. În al doilea rând, devine din ce în ce mai
problematic să cumperi păstăi de vanilie, întrucât mai mult de 60% din toată
vanilia „Bourbon” de pe Madagascar este cumpărată de corporația americană
„Coca-Cola” pentru a fi utilizată în producția sa. Vanilia protejează, înmoaie
și hrănește pielea, stimulează sentimentele și emoțiile.
Ingrediente: Fulgi de ovăz, fructoză, frișcă uscată (ulei de nucă de
cocos, lactoză, proteine din lapte), inulină alimentară, vanilie, sare.
Terciurile nu conțin suplimente artificiale,
conservanți, coloranți și zahăr.