Terci de ovaz cu afine, APL
84,00 lei
- Producător: APL
- Cod produs: APL-TA
- Disponibilitate: În Stoc
- Categorii: Alimente-remedii-suc Mic dejun ALL-TIME APL
Contactați-ne pentru mai multe detalii 0743 006 583.
APL vă oferă produse INOVATOARE din seria ALL-TIME, pentru un mic dejun gustos,
sățios și sănătos.
Terci de ovăz cu afine
(cu frișcă pe bază de
fructoză și inulină)
Dumneavoastră și cei dragi veți fi încântați de
terciul din fulgi de ovăz ALL-TIME cu afine. Fiecare pachet este o porție
generoasă de vigoare, beneficii, vitamine, arome ale pădurii de vară și bună
dispoziție.
Avantaje:
·
îmbunătățește digestia și, în pofida conținutului
scăzut de calorii, provoacă o senzație de sațietate de lungă durată,
·
conține microelemente și vitamine din grupa В,
·
conține beta-glucani dietetici, capabilă să
reducă colesterolul,
·
nu conține suplimente artificiale, conservanți,
coloranți și zahăr,
·
terciul se prepară rapid, economisindu-vă
timpul prețios de dimineață.
Ingrediente active:
Ovăz – baza terciurilor, recunoscut
drept adevăratul rege al cerealelor. Pentru produsele APL el este pregătit
pentru utilizare la prelucrare termică minimală și cu păstrarea membranei
valoroase, ceea ce asigură prezența unui număr mare de fibre alimentare,
inclusiv beta-glucanul dietetic, capabile să reducă colesterolul. Ovăzul în
formă de fulgi de ovăz este sursa de fibre și carbohidrați complecși, ce dau
energie de durată și sațietate.
Inulina pentru
terciurile ALL-TIME o obținem din materia primă vegetală prin așa-numita
„metodă rece”. Adică materia primă nu este încălzită, nu este fiartă și nici nu
este prăjită, ceea ce permite de a păstra la maxim activitatea biologică.
Cercetările au demonstrat că consumul zilnic de inulină mărește considerabil
numărul de bacterii intestinale benefice pentru om. Biologii le numesc
bifidobacterii. Aceste bacterii fără frică și ezitări intră în luptă cu
salmonela, shigella, stafilococii, enterococii și alte bacterii și le biruie.
Untul liofilizat este produs din frișcă
proaspătă. Păstrează toate gusturile și calitățile nutritive, proteinele,
enzimele și oligoelementele, precum și structura produsului proaspăt. Până nu
demult, untul natural din lapte de vacă liofilizat era folosit doar în dieta
astronauților.
Fructoza este cel mai
renumit înlocuitor al zahărului. Indicele ei glicemic (20) este mai mic decât
cel zaharozei (65). Aceasta înseamnă că ea nu duce la mărirea bruscă a
nivelului de zahăr și insulină în sânge. Anume aceasta este principala sa
proprietate benefică. Anume din acest motiv acest substituent al zahărului în
cantitate rezonabilă este recomandat de OMS.
Afinele sunt o sursă
valoroasă de vitamina C și K, mangan, fibre alimentare și antioxidanți.
Aceste substanțe sunt necesare pentru funcționarea corectă a organismului uman.
Afinele măresc capacitatea de învățare și îmbunătățesc memoria.
Ingrediente: Fulgi de ovăz, fructoză, unt sublimat, afine uscate, aromă
”Afine”, sare, inulină alimentară.
Terciurile nu conțin suplimente artificiale,
conservanți, coloranți și zahăr.