Terci de ovaz cu afine, APL

84,00 lei

Contactați-ne pentru mai multe detalii 0743 006 583.

APL vă oferă produse INOVATOARE din seria ALL-TIME, pentru un mic dejun gustos, sățios și sănătos.

Terci de ovăz cu afine

(cu frișcă pe bază de fructoză și inulină)


Dumneavoastră și cei dragi veți fi încântați de terciul din fulgi de ovăz ALL-TIME cu afine. Fiecare pachet este o porție generoasă de vigoare, beneficii, vitamine, arome ale pădurii de vară și bună dispoziție.

Avantaje:

·         îmbunătățește digestia și, în pofida conținutului scăzut de calorii, provoacă o senzație de sațietate de lungă durată,

·         conține microelemente și vitamine din grupa В,

·         conține beta-glucani dietetici, capabilă să reducă colesterolul,

·         nu conține suplimente artificiale, conservanți, coloranți și zahăr,

·         terciul se prepară rapid, economisindu-vă timpul prețios de dimineață. 


Ingrediente active:

Ovăz – baza terciurilor, recunoscut drept adevăratul rege al cerealelor. Pentru produsele APL el este pregătit pentru utilizare la prelucrare termică minimală și cu păstrarea membranei valoroase, ceea ce asigură prezența unui număr mare de fibre alimentare, inclusiv beta-glucanul dietetic, capabile să reducă colesterolul. Ovăzul în formă de fulgi de ovăz este sursa de fibre și carbohidrați complecși, ce dau energie de durată și sațietate.

Inulina pentru terciurile ALL-TIME o obținem din materia primă vegetală prin așa-numita „metodă rece”. Adică materia primă nu este încălzită, nu este fiartă și nici nu este prăjită, ceea ce permite de a păstra la maxim activitatea biologică. Cercetările au demonstrat că consumul zilnic de inulină mărește considerabil numărul de bacterii intestinale benefice pentru om. Biologii le numesc bifidobacterii. Aceste bacterii fără frică și ezitări intră în luptă cu salmonela, shigella, stafilococii, enterococii și alte bacterii și le biruie.

Untul liofilizat este produs din frișcă proaspătă. Păstrează toate gusturile și calitățile nutritive, proteinele, enzimele și oligoelementele, precum și structura produsului proaspăt. Până nu demult, untul natural din lapte de vacă liofilizat era folosit doar în dieta astronauților.

Fructoza este cel mai renumit înlocuitor al zahărului. Indicele ei glicemic (20) este mai mic decât cel zaharozei (65). Aceasta înseamnă că ea nu duce la mărirea bruscă a nivelului de zahăr și insulină în sânge. Anume aceasta este principala sa proprietate benefică. Anume din acest motiv acest substituent al zahărului în cantitate rezonabilă este recomandat de OMS.

Afinele sunt o sursă valoroasă de vitamina C și K,  mangan, fibre alimentare și antioxidanți. Aceste substanțe sunt necesare pentru funcționarea corectă a organismului uman. Afinele măresc capacitatea de învățare și îmbunătățesc memoria.

Ingrediente: Fulgi de ovăz, fructoză, unt sublimat, afine uscate, aromă ”Afine”, sare, inulină alimentară.

Terciurile nu conțin suplimente artificiale, conservanți, coloranți și zahăr.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie