Ulei de Rosa Mosqueta 100% PUR Certificat BIOCHILE - 10 fiole x 2 ml, Irisana

121,50 lei

Contactați-ne pentru mai multe detalii 0743 006 583.

Stimulează producția de colagen și elastină, regenerează pielea, reduce și întârzie apariția ridurilor.

Un excelent produs cosmetic, un mare regenerator al pielii! Produs bio obținut prin presare la rece! Certificat BIOCHILE! Fără aditivi, fără conservanți, Ulei de Rosa Mosqueta pur 100%, Certificat!

Caracteristici / Beneficii
Hidratează și previne îmbătrânirea pieli; Reduce și întârzie apariția ridurilor;
Reduce liniile fine;
Previne vergeturile și are o mare putere de hidratare;
Eficient în tratamentul cicatricilor provocate de arsuri;
Reface pielea care a fost arsă sau după radioterapie;
Previne arsurile solare;
Reduce cicatricile cauzate de acnee;
Îmbunătăţește aspectul în dermatita atopică;
Tratamentul de cicatrici chirurgicale și cheloide;
Indicat pentru tratamentul melanomului (cancerul de piele);
Tratamentul de ulcere și răni, în special în decubit și vasculare;
Tratamentul de piele uscată și eczeme;
Posibilitatea de a elimina pigmentarea pielii (poate elimina petele de pe piele);
Are o valoare nutritivă ridicată a dermei;
Are acțiune preventivă împotriva photoaging și a cancerului de piele (protejeaza pielea de efectele nocive ale radiaţiilor solare).


Descriere
Arbustul sălbatic Rosa Mosqueta aparţine familiei rosaceelor, fiind foarte asemănător cu măceşul nostru, creşte însă în Anzi, Chile şi Brazilia. Are tulpină spinoasă și flori colorate în roz. După ofilirea și căderea florilor rămân fructele (măceşele) de culoare roşie, în interiorul cărora se găsesc numeroase seminţe. Fructele au formă ovală de culoare roşie de aproximativ 2 cm, umplute cu semințe cărnoase.
Sunt foarte bogate în acid ascorbic, vitamina A, riboflavina, acid nicotinic, malic şi citric, zaharuri, etc. Aceste fructe au multe semințe în interior (15-20) din care uleiul este extras galben cu nuanţe de roşu.
Este considerat un ulei ”uscat” întrucât se absoarbe rapid în piele și nu lasă urme grase. Uleiul de Rosa Mosqueta este recunoscut pe scară largă datorită capacităţii de ameliorare și reparare a cicatricilor provenite din diverse surse, de la acnee până la operaţii chirurgicale. Continua aplicare a acestui ulei stimulează procesul natural de regenerare a pielii.

Acesta este unul dintre produsele care a stârnit mult interes în domeniul produselor cosmetice și de dermatologie. De remarcat faptul că, compoziţia de ulei de măceșe, este una dintre cele mai puternice regeneratoare de piele, deoarece, practic, între 70 şi 80% din compoziţia sa este constituită de acizi graşi polisaturaţi, în special potriviți pentru regenerarea ţesuturile deteriorate, întârzierea apariţiei premature a liniilor de îmbătrânire, prevenind formarea ridurilor, tratamentul pielii afectate de expunerea la radiaţii, arsuri.
Uleiul de măceșe Rosa Mosqueta este capabil de a penetra straturile mai profunde ale pielii și determină activarea celulelor pentru a stimula producția de colagen și elastină, care sunt responsabile pentru fermitatea și elasticitatea dermului. Dacă am adăuga repararea plus regenerarea și vitalitatea pielii, găsim că acest ulei este capabil de a elimina marcajele pielii, cum ar fi cicatrici sau vergeturi și de a restabili aspectul plăcut al pielii.Utilizare
Desfaceţi fiola cu suportul din plastic găsit în cutie, pentru a evita rănirea;
Aplicaţi pe vărful degetului o cantitate mică de ulei apoi aplicaţi pe faţă și pe corp acolo unde doriţi, masaţi cu mişcări circulare pentru o bună absorbţie.
Pentru un tratament intensiv antirid este recomandat a se aplica pe faţă și decolteu de două ori pe zi, dimineaţa și seara pe pielea curată.
Pentru a mări eficienţa cremelor sau a loţiunilor de corp pe care le folosiţi, adăugaţi 1-2 fiole în acestea.

Specificaţii: Cutie cu 10 fiole x 2 ml;
Depozitare: În loc răcoros ferit de razele solare;
Provenienţă: UE

Pentru mai multe detalii despre produs vezi mai jos documente ataşate.


DOCUMENTE ATASATESpune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie