Sapun lichid pentru igiena intima (cu micro-zeolit, antibacteran), 200ml, Energetix

89,10 lei

Contactați-ne pentru mai multe detalii 0743 006 583.

Săpunul lichid pentru igiena intimă este îmbogăţit cu uleiuri eterice din arbore de ceai şi lavandă cu acţiune antiseptică, prevenind apariţia posibilelor infecţii genitale. Prin folosirea regulată a acestui produs, care are un pH scăzut (pH 4,5), veţi mentine aciditatea şi umiditatea mucoasei la niveluri optime şi veţi face posibilă existenţa unui număr suficient de bacili Doderline (care fac parte din flora bună a vaginului) cu rol de protecţie la femei.


Ingrediente principale:

Uleiul de arbore de ceai împiedică potenţialele inflamaţii ale mucoasei şi are acţiune antiseptică. Uleiul extras din frunze de arbore de ceai (Melaleuca alternifolia) poate fi folosit cu succes în tratarea candidozelor vaginale, cât şi în prevenţia lor.

Uleiul de lavandă are proprietăţi antiseptice, antibacteriane dar şi antiinflamatoare.

Uleiul de ricin protejează împotriva infecţiilor bacteriene, ţinând la distanţă microbii care pot cauza probleme.

Uleiul de muşeţel (Chamomilla recutita) cu proprietăţile sale antiinflamatoare, este un alt remediu naturist perfect pentru toaletarea zonei delicate şi menţinerea igienei intime. Muşeţelul are capacitatea de a preveni înmulţirea bacteriilor deci, şi apariţia anumitor afecţiuni în zona genitală.

Uleiul de gălbenele curăţă blând şi împrospătează pielea şi mucoasa din regiunea intimă, formând un film protector.

Micro-zeolitul are proprietăţi de curăţare, elimină toxinele şi mirosurile neplăcute, etc.


Săpunul Lichid pentru Igiena Intimă trebuie să devină un element absolut indispensabil al necesarului Dvs. cosmetic. Se recomandă în rutina intimă zilnică, dar mai ales în perioada tratamentelor cu antibiotice, în zilele de menstruaţie, după folosirea bazinelor publice, în perioada de pubertate şi de sarcină, pentru o senzaţie deplină de curăţenie. Este suficient să folosiţi o cantitate mică de gel pentru igiena intimă zilnică. Săpunul Lichid pentru Igiena Intimă se foloseşte exclusiv pentru uz extern.


Linia de Cosmetice Naturale Natural Beauty
Săpun Lichid pentru Igiena Intimă
Gentle Intimate Wash pH 4,5

Prezentare: flacon 200 ml
Cod Produs: SV3029


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie