Masca hidrogel pentru ochi, cu acid hialuronic, 60 buc - Vibrant Glamour Hyaluronic Acid Hydrogel Eye Patch

129,00 lei

Contactați-ne pentru mai multe detalii 0743 006 583.

Dermato-cosmetice VIBRANT GLAMOUR Îngrijire zilnică, riduri, cicatrici, cearcăne, pori dilatați, acnee.


Mască hidrogel pentru ochi (60 buc) cu acid hialuronic, nicotinamide și extract de miere

Principala caracteristică a acidului hialuronic este estomparea ridurilor. Conferă luminozitate pielii și creează un efect incredibil de reîmprospătare al tenului pe termen lung!

Formula unică combină beneficiile acidului hialuronic cu nicotinamide și extract de miere, pentru a conferi luminozitate pieli și un puternic aspect de reîmprospătare a tenului pe termen lung.CE ESTE ACIDUL HIALURONIC?
Acidul hialuronic este o polizaharida, adica este alcatuit din mai multe molecule de zahar. Acesta este una dintre pricipalele componente ale matricei extracelulare, avand rolul important de a mentine hidratarea in tesuturi.
Cantitatea de acid hialuronic scade direct proporțional cu vârsta, ceea ce duce la apariția ridurilor, a cearcănelor și la pierderea elasticității pielii.
Principala caracteristică a acidului hialuronic este estomparea ridurilor. Practic, substanța pătrunde în dermă și umple golurile dintre fibrele de colagen și elastină.
Deasemenea, stimulează sinteza de colagen, substanță care susține pielea, cartilajele și tendoanele din organism. O cantitate optimă de colagen va ajuta la menținerea fermității pielii și implicit la păstrarea unei înfățișări tinere.
Serul profesional cu acid hialuronic va crește nivelul de hidratare al tenului, reținând apă, iar astfel spațiile goale dintre colagen și fibrele de elastină se vor umple constant, iar pielea ta va arăta mult mai odihnită și va radia de frumusețe.


Țara de proveniență: China


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie